We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

[NMR016] Hist​è​ria

by N.I.T

/
 • Cassette + Digital Album

  K7 amb adhesiu de regal

  Includes unlimited streaming of [NMR016] Histèria via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day
  6 remaining

    €4 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

1.
Demogàgia 03:00
Perquè vas a votar? Perquè seguir jugant? Si no acabaràs guanyant Això ha fracassat Pensa per tu mateix Ningú t'ho donarà fet No, no esperis més No, no esperis res
2.
Et sembla cara la entrada? Quant t'ha costat el cubata? Et rius a la nostra cara I pagues amb la xavalla No és que tinguis interés És que vols fer-te la foto No és que ho vulguis escoltar Avuí has sortit de festa! Què em dones? Vint cèntims pel concert
3.
Fart 01:12
Fart, n'estic fart! De semàfors i radars De les masses i la ciutat De l'olor a clavegueram De les modes i els posats Fart! De pagar per tocar Dels quaranta principals De concerts patrocinats I dels macro-festivals Fart, n'estic fart! Dels abusos als infants Del sexisme instaurat Del sistema educacional I també del judicial D'ordenances municipals De polítics i banquers De la poli i els militars De cantar havent de cridar! Fart!
4.
Histèria 01:56
Ja no penso en la llibertat Ja no crec en la veritat
5.
Com m'agrada, actuar! Com m'agrada, el follar! Com m'agrada, riure i el mam! Em puja puja puja puja Com m'agrada, el dormir fins tard! Com m'agrada expressar i posar paraules, poder dir què em senta bé!
6.
Complicitat 02:49
Què és el que fa falta en aquesta ciutat? Tan sols veig cares de felicitat El que ets i el que sembles no coincideix pas Busco i no trobo, complicitat I està molt clar, si algo vols canviar, mira al teu voltant Sent-te implicat! I està molt clar, si algo vols canviar, deixa de molar!
7.
Domestic Cat 02:25
Ey ey amic, quin art, tocant a l'envelat? Et creus molt important sent la imatge d'un banc? És pop enganxifós, de festa major Et posen molt al rac, a l'icat, institucional, Domesticat!
8.
Ningú ho entendrà, per això me n'he d'anar Ja no puc esperar Ja no es pot arreglar S'han acabat els jocs No queda diversió No em recordeu molt de temps Ploureu-me per un mes No puc lluitar, cada dia em fa més mal No vull guanyar, és la gota que fa vessar És la gota que fa vessar

about

Gravat el segon cap de setmana de Juny del 2016 per Dadavid a l'Ateneu Popular de Nou Barris. Mescles al Juliol fetes a la Serra de l'Esquirol. El master el va fer el Milo a Hukot, l'1 d'Agost.

Disseny pel Ral Artworks.

Editat conjuntament per SubPost, Ojalá Estë Mi Bici, Arcada Koncerts, Rincón Pío Sound, Bestiar Netlabel i No Me'n Records.

credits

released September 1, 2016

Dadavid: Guitarres, teclat i veus
Jaime: Bateria, shaker i crits
Pol: Baix i coros

license

tags

about

No Me'n Records Barcelona, Spain

És necessari un altre segell discogràfic? No tenim la resposta però segurament és no. El que sí que us podem dir és que mai en serem prou, d’artistes, músics i gent que estima la música, mai reconeixerem prou la creativitat i energia que desprenen centenars de grups i solistes a casa nostra i més enllà. ... more

contact / help

Contact No Me'n Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like [NMR016] Histèria, you may also like: