We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

[NMR019] 153 lliures i 17 salaris

by UDOL

supported by
J
J thumbnail
J Ja sonava be la casette, ara, molt millor!
/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Segona edició del nou disc Udol

  Includes unlimited streaming of [NMR019] 153 lliures i 17 salaris via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €9 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €2 EUR  or more

   

1.
Media Vita 01:51
2.
Invocació 09:43
INVOCACIÓ Promeses d'or, sota els estels mai no morirem al seu costat, sota els estels per sempre viurem Pel seu camí ens guiarà per l'eternitat La nostra pell no envellirà serem immortals Al prat els cau la nit damunt dels seus caps Cossos despullats, els peus enfangats invocant al boc que les salvarà A l'esquerra de la creu, pren el vuit forma de déu foc i sutge al seu alè destrossant la seva fe.
3.
Judici 10:28
JUDICI El destí les ha portat a ser paries i pagar el preu just per no adorar a qui les ha de salvar La pell envellida parlarà el ferro roent la mentida farà confessar El foc et delata la bruixa he trobat l'estigma de la bèstia a l'esquena marcat La pell et delata l'heretge he trobat L'estigma a l'esquena duu marcat Qui et feia promeses no et pot salvar és llei de Déu i tu has blasfemat Preparen la forca, la soga et rebrà quan s'acabi el dia, tu no hi seràs Botxins amb caputxa, les sogues penjant uns jutges que acusen sense escoltar Nuesa, feblesa, ignorància i sang qui posa les normes mai les canviarà.
4.
Execució 05:38
EXECUCIÓ Les sogues estan penjant la gent crida, volen sang un gos negre està udolant, el trofeu arribarà dins d'un carro de cavalls En la foscor el teu dolor s'escoltarà en la foscor com un tro mai trobaràs la pietat en els seus ulls mai trobaràs la pietat als seus ulls Ja t'han jutjat tot s'ha acabat seràs foscor En la foscor el teu dolor mai trobaràs la pietat en els seus ulls mai trobaràs la pietat als seus ulls L'espectacle ha començat el fill crida pietat uns ulls tristos no veuran el cel negre de demà, per on mai ja volarà.

about

Editat per Udol amb la col·laboració de No Me'n Records i Arni Arcada Concerts.

També disponible a spotify:
open.spotify.com/album/13t16uLWYTgtvRMLOzB7Dt

credits

released April 27, 2017

Joan Roquerias: guitarres
Adrià Boluda: bateries i veus

Jordi Vaquero: Gravació de bateries i guitarres
Enric Vedaguer: Mescla i Master
Marta Maldonado: Artwork
Coral Jove de Setmenat: Amb els temes Media Vita i Trilo

license

tags

about

No Me'n Records Barcelona, Spain

És necessari un altre segell discogràfic? No tenim la resposta però segurament és no. El que sí que us podem dir és que mai en serem prou, d’artistes, músics i gent que estima la música, mai reconeixerem prou la creativitat i energia que desprenen centenars de grups i solistes a casa nostra i més enllà. ... more

contact / help

Contact No Me'n Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like [NMR019] 153 lliures i 17 salaris, you may also like: