We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

[NMR021] Rep​ú​blica o Barb​à​rie

by No Me'n Records

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Maamut - A+ 05:07
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.

about

Des dels segells autogestionats i sense ànim de lucre No Me’n Records i Bestiar Netlabel impulsem aquest recopilatori musical com a mostra de rebuig a les polítiques feixistes del govern de l'Estat espanyol, i a favor de la LLIBERTAT i la REPÚBLICA. No som aliens als fets viscuts a la convulsa tardor del 2017, amb tota la ràbia i la impotència que hem sentit. Aquest recopilatori posa música a un estat d’ànim d’un moment i d’un país. Un manifest sonor a favor de la llibertat i en contra de les polítiques feixistes. Vam votar República!
Aquest disc no seria possible sense la col·laboració de tots els artistes que hi participen. Compartiu com vulgueu. Gràcies!

credits

released December 21, 2017

Artwork: Bytoro (www.bytoro.com)
Coordinació: No Me'n Records i Bestiar Netlabel
www.nomenrecords.com
www.bestiar.org

license

tags

about

No Me'n Records Barcelona, Spain

És necessari un altre segell discogràfic? No tenim la resposta però segurament és no. El que sí que us podem dir és que mai en serem prou, d’artistes, músics i gent que estima la música, mai reconeixerem prou la creativitat i energia que desprenen centenars de grups i solistes a casa nostra i més enllà. ... more

contact / help

Contact No Me'n Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like No Me'n Records, you may also like: